Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Når der sker et uheld, er det nemt at miste overblikket. I kampens hede er det dog vigtigt, at du vælger et autoriseret Škoda pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, at bilens assistentsystemer ikke virker, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores pladeværksted er godkendt af Škoda fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Og selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du altid forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter her hos Škoda Service Maribo. På den måde forbliver din Škoda original og bevarer sin værdi den dag den skal sælges.

Gratis lånebil

Škoda Service Maribo stiller en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Du betaler kun for fraskrivelse af selvrisiko, hvis du ønsker det. 

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af Škoda meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. 

Læs mere om Škoda Vejhjælp